◄ Terug naar het overzicht
Vertrouwenspersoon
Training ‘Verken je talent’

Tijdens de training 'Verken je talent' onderzoeken medewerkers in twee bijeenkomsten hun talenten en drijfveren. Céline Kruisbrink (39 jaar) was een van de deelnemers.

“Ik ben acht jaar werkzaam als landschapsarchitect bij Stadsontwikkeling en dat bevalt prima. Maar de vraag is: wil ik dit werk ook in de toekomst blijven doen? De training ‘Verken je talent’ geeft de gelegenheid om dingen te overzien: wie ben je zelf en waar ben je goed in? Ik kreeg eerst een intake bij Talent MVS en heb daarna een vragenlijst ingevuld. Tijdens de training moesten alle cursisten aan de hand van een aantal woorden een verhaal bedenken. Gezamenlijk hebben we dit geanalyseerd en daar bepaalde eigenschappen van de mensen uit kunnen halen. Wat het vertellen van een ‘onschuldig verhaal’ al niet in zich kan hebben. Het klopte bij iedereen verrassend wel.

Aansluitend heb ik een 360° feedback gedaan. Enkele collega’s, met wie ik veel samenwerk, hebben commentaar op mij gegeven. Sommige dingen zijn wel confronterend, maar je kunt er echt je voordeel mee doen. Ik ben bijvoorbeeld heel doelgericht, met het risico dat ik over anderen heen wals. De training was leuk om te doen. Ik heb niet direct nieuwe inzichten gekregen; het was meer een bevestiging van de vermoedens die ik eigenlijk al had. Maar het is goed dat je gedwongen wordt om over jezelf na te denken. Mooi dat de gemeente dit aanbiedt aan haar medewerkers.”