◄ Terug naar het overzicht
Meld je aan ▶
Personeelsvereniging
De personeelsvereniging (PV) bevordert het onderlinge contact tussen ambtenaren, inclusief Schiedamse medewerkers van Stroomopwaarts MVS, en oud-/externe leden. Om dit te bereiken organiseert zij tegen lage(re) kosten gezellige, sportieve, culturele en educatieve activiteiten voor haar leden en hun kinderen, partners en introducés.

In 2016 vond een grote bestuurswisseling plaats. Er kwamen 6 nieuwe bestuursleden op een totaal van 9. Ook het voorzitterschap is na vele jaren overgedragen.

De activiteiten van 2016 waren onder meer: Sinterklaasviering, Schilderworkshop 'Dikke Dames', Etentje, Djembé workshop, Solextour, bedrijfsbezoek Glasfabriek Schiedam, Chocolade workshop De Bonte Koe, combi uitje naar Burgers ZOO, het openluchtmuseum Arnhem en het kerstconcert in de Nieuwe kerk in Delft.

Wil je lid worden van de PV? Meld je aan via Youforce (onder Mijn gegevens wijzigen) of via personeelsvereniging@schiedam.nl. Ben je geen bestuurslid, maar wil je wel een activiteit organiseren? Neem gerust contact op met de PV. Ook ideeën zijn altijd welkom.